Raceauto onderhoud

Voor preparatie, onderhoud en reparatie kunt u bij Caspers Track terecht. Om uw auto compleet raceklaar te maken en te houden, beschikt Caspers Track over de benodigde specialismen en vakkennis. Gekwalificeerde racemonteurs werken in een professionele werkplaats. Door hun ervaring in de racerij weten de monteurs precies wat nodig is, om uw auto optimaal te laten presteren.

Met name de BMW E36 en de Zilhouette kennen voor ons geen geheimen meer. Uiteraard zijn ook andere merken welkom voor professioneel onderhoud.

Werkplaatstarieven

Afbeelding als illustratie bij artikel Raceauto onderhoud

Wilt u gebruik maken van de specialistische kennis van onze monteurs? Dit kan al vanaf € 59,90 per uur, inclusief BTW.

Voor hoog-specialistische elektronica en afstelwerk kan dit tarief oplopen tot maximaal € 96,80 per uur inclusief BTW.

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt een prijsopgave gedaan van de benodigde werkzaamheden. Mocht er onverhoopt extra werk aan het licht komen, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Racesupport

Als u zich alleen en onbezorgd wil focussen op uw racedag of weekend, dan kunt u de hulp van Caspers Track inroepen. Wij leveren een supportpakket dat helemaal is op uw wensen afgestemd. Zowel voor trackdayrijders, als voor raceteams die uitkomen in diverse Cups.

Diverse teams in zowel de Ooperon en de Zilhouette Cup maken al gebruik van onze diensten.

De support is gevarieerd en kan aan uw wensen worden aangepast. Zo kan bijvoorbeeld voor één circuitdag of Cupdag gebruik gemaakt worden van technische ondersteuning op het circuit. Tevens kan een compleet supportpakket worden samengesteld bijvoorbeeld voor een geheel cupseizoen. Wij verzorgen dan stalling, transport van en naar het circuit, hospitality, catering, onderhoud voor, tijdens en na de wedstrijden en alle overige racebenodigdheden.

Afbeelding als illustratie bij artikel Raceauto onderhoud

Door de gunstige ligging van Caspers Track ten opzichte van het TT- circuit in Assen (slechts 15 autominuten afstand) kan bij niet op het circuit te verhelpen schade, de auto naar onze werkplaats getransporteerd worden. Daar kan de auto dan vakkundig worden hersteld en teruggebracht worden naar het circuit. Dit geldt natuurlijk ook voor onderdelen.

Mocht de reparatie niet terstond kunnen worden verricht dan zijn er tevens kwalitatief gelijkwaardige raceauto’s te huur.

Voor meer informatie en een gespecificeerd prijzenoverzicht kunt u contact opnemen met Caspers Track. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Daarnaast adviseren wij u graag over de in u situatie meest geschikte samenstelling van uw pakket.

Raceauto restauratie en complete opbouw

Voor bodywork, restauraties of het opbouwen van een compleet nieuwe raceauto leveren wij een voorstel op maat. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Haal- en brengservice op trailer

Het halen en brengen van uw auto is een extra service. Hiervoor brengen wij € 59.90 per uur in rekening vanaf het moment dat de monteur vertrekt, totdat het voertuig is afgeladen en de monteur weer terug is in Eelde, tenzij anders afgesproken. (50% korting voor een tweede en derde auto. Transport is voor risico eigenaar.)

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U vindt onze garage tussen Assen en Groningen (aan de A28) op het volgende adres:

Burg.J.G.Legroweg 108
9761 TD EELDE
Tel 050-308 0000