De Circuit Netwerkclub van Caspers Track

De Caspers Track Circuit Club is een club mensen die racen, netwerken en business bij elkaar brengen. Deze club maakt het mogelijk om een aantal keren per jaar te racen en tegelijkertijd te bouwen aan je netwerk. Ook is het mogelijk alleen langs te komen op Circuit Club evenementen om te netwerken. De Circuit Club is opgericht door Coen Caspers, de eigenaar van Garage Caspers, Caspers Track en Driftcursus.nl.

Afbeelding als illustratie bij artikel Netwerkclub

Het doel van deze netwerkclub is om met elkaar te racen, maar ook om eventueel zakelijk samen te werken met ondernemers en ondernemingen die de passie voor autosport delen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van een stand op beurzen en promotiedagen en bij Noordelijke bedrijvendagen.

Wat bieden we

Alle leden van de Circuit Club worden 10 keer per jaar uitgenodigd voor een evenement. Ook bestaat er de mogelijkheid om een driftcursus te volgen. Daarnaast kan men werken aan een racelicentie en/of deze uit breiden naar een aantal wedstrijden of vrij rijden dagen (nader overeen te komen).

Het autosportieve programma vindt op een middag of een namiddag plaats. Na afloop van het racen is er tijd om gezellig met z’n allen even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn alle Circuit Club leden altijd welkom aan de stamtafel in de showroom tijdens onze vrijdagmiddag borrel in het pand van Garage Caspers.

Caspers Track zorgt op deze momenten voor een ontvangstruimte, welke ter beschikking staat voor leden.

Op vrij rijden dagen kunt u met uw eigen auto maximaal 8 evenementen / dagen naar keuze bezoeken. Normaliter van 13.00 tot 17.00, afhankelijk van de vrij rijden organisatie.

Bij het lidmaatschap is inbegrepen:

  • Inschrijfgeld
  • Brandstof
  • Hospitality
  • Introducee's zijn welkom in onze hospitality unit

Optioneel is het mogelijk om hiervoor een BMW 320i of 325i circuit-/driftauto te huren via Caspers Track.

Interesse in een lidmaatschap? Neem contact op met Coen Caspers voor meer informatie.