Deze occasion is verkocht!

Deze Brian James Auto transport trailer is inmiddels verkocht.

Gelukkig hebben we nog diverse andere leuke occasions die misschien uw interesse kunnen wekken.

Kijk snel bij onze overige occasions!

Verkocht
Geplaatst op 26-03-2015 Gewijzigd op 11-03-2019 Aantal x bekeken 6579x
  • Bouwjaar2019
  • Kmstand0 km
  • OnderhoudsboekjeJa
  • CarrosserievormGesloten
  • Aantal deuren4
  • BTW/MargeBTW

Beschrijving Brian James Auto transport trailer 2019

Verdere beschrijving volgt z.s.m.

Uiteraard mag u altijd contact met ons op nemen voor meer informatie of vragen over deze Brian James.

UITGEBREID TRANSPORTOVERZICHT

Het ontwerp van de nieuwe Race Transporter modellen benadrukt alle aspecten van het gesloten aanhangwagenconcept. Aanmerkelijk meer nuttige binnenruimte dan concurrenten in de markt, plus een moderne styling en nieuwe constructiemethoden, de Race Transporter brengt het concept weer in beweging.

Net zo belangrijk als wat is toegevoegd, is hetgeen wat is weggelaten. Ondanks de grotere afmeting en meer binnenruimte heeft het gebruik van aluminium in combinatie met lichtgewicht composiet plaatwerk geresulteerd in reducering van het eigen gewicht alsmede het brandstofverbruik.

Tot de standaarduitrusting van de Race Transporter 5 en 6 modellen, behoren de toegangsdeuren die asymmetrisch 1/3 + 2/3 per zijde te openen zijn. Tevens hebben de modellen kleine toegangsdeuren aan de voorzijde. De Race Transporter 5 en 6 modellen hebben nu LED-verlichting en zijn volledig geschikt voor ECU-geregelde trekkende voertuigen. Race transporters zijn zeer goed zichtbaar en geven u een veilig gevoel op de weg. Elk model kan geleverd worden met unieke specificaties, exact volgens uw wensen.

 

BINNENRUIMTE

Langer en breder. Er kan nu worden gekozen uit interieurlengten van 5,0 m, 5,5 m, 6,0 m en zelfs 6,5 m. Bruikbare interieurbreedten van 1,98 m, 2,12 m en 2,35 m, completeren de keuze aan afmetingen. Dit resulteert in een effectievere binnenruimte. Styling en geavanceerde opbergmogelijkheden zijn van belang bij het bereiken van deze doelen.

LICHTGEWICHT CONSTRUCTIE

De Race Transporter ontwerpers hebben gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en hun jarenlange ervaring als constructeurs. Bij de chassisconstructie is uitgebreid gebruik gemaakt van aluminium. Naast lichtgewicht materialen, is voor het eerst lichtgewicht composiet plaatwerk gebruikt. Een voorgevormd stalen frame vormt de kern van het koetswerk en biedt stijfheid en een gegarandeerd lange levensduur.

PROGRAMMA RACE-UITRUSTING

De Shuttles zijn zeer compleet uitgerust om regelmatig voertuigtransport te veraangenamen. Voor zowel privé coureurs als professionele teams hebben we voorzieningen gecreëerd om efficiënt te kunnen werken. Beschikbare ruimte kan optimaal worden gebruikt ten behoeve van opbergvakken en rekken.

Een geïntegreerde LED-binnenverlichting met 10 verlichtingseenheden in de dakpanelen, bieden vele uren verlichting via de onafhankelijke accu aan boord. Een werkbank, gecombineerd met een bandenrek of een los bandenrek gelden ok als zeer bruikbare aanvullingen.

Heeft u interresse in een open of een gesloten autotransporter? neem gerust contact op voor alle mogelijkheden en een demonstratie.

Wijzigingen voorbehouden. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor drukfouten en vergissingen. Om teleurstelling te voorkomen en/of uw enthousiasme te verhogen adviseren wij u om de auto van te voren (op afspraak) te komen bezichtigen in onze showroom of werkplaats.

Deel deze Brian James Auto transport trailer uit 2019 met anderen

Stuur door naar een vriend of vriendin...